Tiny Tower

Tiny Tower 3.0.1

Je eigen woonblok met winkels bouwen

VOOR

  • Prachtige retrographics
  • Ontzettend verslavend

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Tiny Tower is een kleurrijk spel in het tijdmanagement-genre. De game draait om het vullen van een toren, met interessante winkels en appartementen. Zo ontstaat na verloop van tijd een bloeiende gemeenschap. Tiny Tower is een Freemium spel, wat betekent dat het een kosteloze speelervaring levert. Wil je echter sneller voortgang maken in Tiny Tower dan kost dit geld.

Het idee in Tiny Tower is simpel: vul een flatgebouw met bewoners en winkels. Het construeren van verdiepingen kost echter geld en een speciale valuta ('bux') om de constructie te versnellen. Daarnaast dien je appartementen te bouwen voor de werknemers in je winkels. Gelukkig brengen de shops ook weer geld in het laatje, waarmee je nieuwe etages bouwt. De eerste paar woon- en werklagen zijn snel gecreëerd maar wat te doen als je geld op is? Tja, dan wacht je geduldig af of trek je je beurs.

Het kopen van bux (waarmee je direct iets bouwt) kost geld -via een aankoop vanuit het programma- maar ook zonder geld genereer je bux. Af en toe krijg je de vraag om één van je burgers op te snorren en met dit gemakkelijke klusje verdien je direct bux. Bovendien geven je bewoners je soms ineens een 'fooi' in de vorm van bux, wat ook helpt. De kleinschalige economie van Tiny Tower blijft overigens actief bij het afsluiten van de app, zodat je bij terugkomst nieuwe inkomsten aantreft.

Tiny Tower is een mooi spel met retrographics en een verslavende speelstijl. De game doet denken aan Sim City, maar dan wat persoonlijker. Zonder je portemonnee te openen heb je best wat pret met Tiny Tower en wil je per se harder bouwen dan koop je gewoon wat extra 'bux'.

Meeste downloads Strategiespellen voor iphone

Meer
Tiny Tower

Download

Tiny Tower 3.0.1

Beoordelingen about Tiny Tower